18,212,025 BTC

xChange.bg идва с нов дизайн

нов дизайн сайт xChange.bg търговия купи продай обмени

Скъпи клиенти,

Знаете известната мисъл, че човек не бива да съди книгата по корицата ѝ, но в България обичаме да казваме, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Склонни сме да се съгласим и с двете поговорки, но смятаме, че нещо толкова иновативно като блокчейн технологията и криптовалутите заслужава да бъде “облечено” в нови дрехи (не като в приказката за царя обаче).

Ето защо дойде време да преобразим и нашата платформа, с която търгувате Биткойн и други криптовалути вече повече от 4 години.

Надяваме се, че така xChange.bg ще бъде още по-удобен за използване и че при нас ще откриете нова полезна информация както за услугите ни, така и за крипто света.

Какво е новото?

  • По пример на мобилното ни приложение, сайтът вече предлага тъмен режим, който е елегантен и щади зрението;

  • Познатата ви форма за регистрация на поръчка има нов, минималистичен вид, който улеснява създаването на заявки за покупка, продажба и обмен на криптовалути;

  • Секцията с Често задавани въпроси е разширена и ви позволява да търсите по ключови думи, за да стигнете възможно най-бързо до информацията, която ви е нужна;

  • Бонус програмата ни има отделна страница, на която можете да откриете най-важните параметри на механизма за трупане на бонуси;

  • На страницата Поддържани платежни методи визуализирахме всички, с които работим към момента, заедно с информация за лимити и такси, така че лесно да вземете решение кой е най-подходящ за вас при търговията с криптовалути;

Ако работите с нас отдавна, знаете, че обичаме да отбелязваме новостите с кампания за вас. Новият дизайн на xChange.bg няма да бъде изключение от правилото.

Може да откриете повече подробности за кампанията, с която ще отпразнуваме новия дизайн на xChange.bg, в следващата ни статия.

Благодарим ви, че продължавате да избирате да работите с нас и да ни давате свежи идеи, които да прилагаме! Междувременно, ние не спираме да работим по подобряване на дизайна на сайта на xChange.bg, както на десктоп, така и на мобилна версия. Ще се радваме, ако споделите с нас обратна връзка, а защо не и предложения.

С уважение,
Екипът на xChange.bg