18,212,025 BTC

Свежи новини за ChangeX

ChangeX CHANGE xChange.bg

Преди две седмици обявихме възможността за покупка на CHANGE токена на сайта и в приложенията ни за Android и iOS. Обещахме да те държим в течение за новостите покрай проекта ChangeX и днес е време за свежи новини.

Поради специфичната токеномика* на CHANGE, днес около 13 ч. българско време количество токени ще бъдат освободени към портфейлите на част от ранните инвеститори в проекта.

*Токеномика - съкращение от „токен“ и „икономика“; обхваща елементите, които правят определена криптовалута ценна и интересна за инвеститорите. Това включва всичко - от предлагането на даден токен и начина, по който се издава, до теми като полезност, случаи на употреба и др.

Освобождаването на токените е възможно да повлияе на цената и на стейкинг наградите. Пазарът определя цената, а годишната доходност (APY) е в пряка зависимост от общия брой стейкнати токени към дадения момент.

Какво се очаква от ChangeX в близко бъдеще?

Стейкинг на HYDRA

Делегираното стейкване на HYDRA ще бъде възможно в ChangeX приложението съвсем скоро. Екипът от разработчици прави няколко последни корекции преди да пусне нова версия на апликацията.

Включване в Staking Rewards

CHANGE е интегриран от Staking Rewards - един от най-големите агрегатори на DeFi данни в пространството. Там можеш да следиш за важна информация, касаеща CHANGE.

Нов сайт

Екипът разработи нов уебсайт, който оставя същото приятно усещане както да гледаш как CHANGE балансът ти расте в реално време. Проектът вече има и ново лого.

ERC20 стейкинг

Ще зарадваме и Етериум феновете. След няколко дни ще можеш да стейкваш ERC20 CHANGE директно в Етериум мрежата през апликацията на ChangeX без да е необходимо да използваш bridge (“мост”)*.

*Блокчейн мостът позволява на независими блокчейни да комуникират помежду си. Той дава възможност на потребителите да прехвърлят крипто активи от един блокчейн в друг.

Ако искаш да следиш развитието на ChangeX отблизо, можеш да го последваш в Twitter, Medium и Telegram.

Данните в тази статия са само и единствено с информативна цел и не представляват съвет, препоръка или предложение за търгуване на CHANGE, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущaта информация. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.