18,212,025 BTC

Стани Shiba Inu милионер с xChange.bg!

xChange.bg нов дизайн игра Shiba Inu милионер

Както вече обявихме, xChange.bg е тук с обновен дизайн. По този повод организираме игра, която дава шанс на 10 от вас да станат милионери в Shiba Inu.

Какви са условията на играта на xChange.bg?

Ето какво е необходимо да знаете за кампанията, с която ще отпразнуваме новия дизайн на xChange.bg, и при какви условия можете да участвате:

  • Периодът за участие е от 00:00 ч. на 27.07.2021 г. до 23:59 ч. на 31.08.2021 г.;

  • Всички клиенти на xChange.bg (както физически, така и юридически лица) имат право на участие;

  • В томболата след края на играта всеки клиент участва с всичките си изпълнени поръчки през периода, което значи, че повече поръчки носят по-голям шанс за печалба;

  • Вземаме предвид както поръчки, направени през сайта, така и през мобилното ни приложение;

  • Всеки клиент има право на една награда, което означава, че ако една ваша поръчка ви донесе печалба, останалите, които сте изпълнили през периода на играта, ще бъдат извадени от тегленето.

Каква е наградата?

Отговорът на най-важния въпрос е по 10 милиона Shiba Inu за 10 от вас.

Късметлиите ще бъдат изтеглени в началото на септември, като ще предоставим допълнителна информация за самото теглене. След като томболата приключи, ще се свържем с печелившите на имейл адреса, с който са регистрирани при нас, като те, от своя страна, ще трябва да ни предоставят съответни портфейли, на които да изпратим печалбата.

Ако не можем да открием някой от победителите в 30-дневен срок от датата на тегленето, си запазваме правото да изтеглим нов печеливш.

Успех на всички и приятно търгуване на Биткойн и други криптовалути и стейбълкойни на xChange.bg!