18,212,025 BTC

xChange Boost - сметката, която ти дава

ракета облаци xChange Boost печели на бързи обороти

Празничното пазаруване отдавна е зад гърба ни, но до края на зимата дебнат други разходи. Ежедневно срещаме новини за покачване на цени на електроенергия, газ и др. Със сигурност не сме единствените, които не се радваме на известията за нова сметка за плащане. Ето защо решихме, че е време на пазара да се появи xChange Boost - сметката, която, за разлика от много други, не ти взема, а ти дава.

Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали?

Сега ще ти докажем, че може да е едновременно и хубаво, и да е истина.

Какво представлява xChange Boost?

xChange Boost е услуга, която е налична само в мобилното ни приложение и предлага следните предимства:

  • Пасивен доход - Печелиш до 8% на година в рамките на три скоростни плана; можеш да следиш актуализацията на печалбите ти в реално време, като на всеки час получаваш и награда на наградата (т.нар. сложна лихва);

  • Минимална инвестиция - Можеш да започнеш само със 100 лв., за да тестваш дали xChange Boost сметката е подходяща за теб;

  • Нисък риск - С xChange Boost получаваш фиксирана печалба от нас и увеличаваш своите активи без да се излагаш на риска от променливите приходи, типичен за света на децентрализираните финанси (DeFi) и yield farming-а;

  • Гъвкави условия - Депозираш и теглиш по всяко време, без да плащаш такси за услугата.

Споменахме скоростни планове, ето и малко повече информация за тях:

  • Power - при депозити до 15 000 xBGN клиентите на план Power получават 6% годишна награда върху активите си;

  • Nitro - при надхвърлянето на 15 000 xBGN до равностойност от 50 000 xBGN годишният прираст достига 7%;

  • Rocket - последният скоростен план обхваща диапазона между 50 000 и 200 000 xBGN и носи на клиентите, които попадат в него, годишна награда от 8%;

Сигурно се питаш какво е xBGN - xBGN е единица, която посочва баланса, преизчислен в български лева при 1:1 съотношение, а то се поддържа от стейбълкойни, равни на долара (USDT, USDC и други).

Оставяме отговора на най-интересния въпрос, а именно “Как да започна да печеля?”, накрая.

Стъпките са само 3 и са повече от лесни:

  1. Изтегли приложението на xChange.bg - за да се възползваш от предимствата, които xChange Boost сметката предлага, е необходимо да изтеглиш и инсталираш мобилното ни приложение за Android или за iOS;

  2. Верифицирай се само с лична карта - Ако все още не си, премини през процедурата по верификация. Нужни са ти само лична карта и няколко минути, а резултатът от проверката идва също толкова бързо;

  3. Депозирай и печели - След като депозитът ти постъпи при нас, започваш да печелиш на всеки час със своята xChange Boost сметка и да следиш приходите си в реално време.

Важно е да знаеш, че можеш да използваш всички платежни методи, които поддържаме към момента, за да внасяш и да теглиш от своята xChange Boost сметка.

Повече информация за услугата можеш да откриеш на съответната страница, в Общите условия на xChange Boost, както и в Boost секцията с често задавани въпроси.

Не остана друго освен да ти пожелаем честит празник и много печалби с xChange Boost!

С уважение,

Екипът на xChange.bg

 

Криптовалутите и Boost сметките не са банкови депозити и не са гарантирани от никоя централна банка или държава и не попадат под Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

xBGN не се издава, не е свързан и по никакъв начин не е гарантиран от Българската Народна Банка. Всички печалби се натрупват в криптовалути и стейбълкойни.

Всякакви законови промени могат да имат негативен ефект върху криптовалутите и способността да се използват, пращат, обменят, както и върху тяхната стойност.

Депозитите и натрупаните печалби се олихвяват на всеки час (сложна лихва), като показаните проценти показват какви са очакваните печалби за една година. Процентите и печалбите не са гарантирани и могат да бъде променяни спрямо Условията на xChange Boost.