18,212,025 BTC

CHANGE идва на xChange.bg и носи висок APY на всеки hodler

CHANGE купи ChangeX xChange.bg награди

Промяната е лайтмотив в нашата история. През годините xChange.bg претърпя няколко метаморфози, по време на които се срещнахме с единомислещи хора, които са не само блокчейн специалисти, а и поддръжници на идеята, синтезирана от Махатма Ганди, че човек трябва да бъде промяната, която иска да види в света.

Заедно с тях решихме да стартираме поредното амбициозно начинание - ChangeX, зад което стоят екипът на xChange.bg, основателите на Locktrip, Hydra и СофтУни, както и специалисти от редиците на XS Software и хард форка на Биткойн - Bitcoin Gold. Те споделиха опита си с нас, така че заедно да направим нещо ново от хората за хората - мобилно приложение за управление на лични финанси.

Палитрата от услуги в мобилното приложение на ChangeX включва традиционно банкиране, достъп до крипто на различни мрежи посредством non-custodial крипто портфейл и набор от най-съвременните DeFi инструменти за генериране на пасивен доход, което го превръща в мост между традиционните и децентрализираните финанси.

Реално приложение на криптовалутите в ежедневието

На по-късен етап ChangeX ще предложи ChangeX Crypto Visa Card, с която потребителите ще могат да се разплащат както с фиатните си пари, така и с крипто активите си, както и банкова сметка, по която ще могат да получават работната си заплата, други банкови преводи и да извършват плащания.

Тази стъпка е логична част от изпълнението на визията на компанията за подпомагане на по-масовото приемане на криптовалутите, по-лесният достъп до тях и по-широкото им приложение в ежедневието.

ChangeX има свой токен - CHANGE, и сме щастливи да споделим, че той вече е наличен за покупка на xChange.bg, както на сайта, така и в мобилните ни приложения.

За да регистрираш поръчка, ще бъде необходимо да попълниш адрес за получаване на CHANGE количеството, което купуваш. За тази цел препоръчваме първо да изтеглиш ChangeX приложението за iOS или Android, като имаш опцията да създадеш нов портфейл или да импортираш вече съществуващ чрез seed фразата си (ако имаш парола/13-та дума, използвай я при импортиране).

Добрите новини не приключват тук. Черешката на тортата е staking функционалността в приложението ChangeX, като към момента годишната доходност (APY) надвишава впечатляващите 500% (при restaking на дневна база).

След като получиш своя CHANGE, можеш да го stake-неш веднага в приложението.

Ето как:

  • На главния екран докосни полето ChangeX портфейл, за да отвориш разширения изглед на токена;
  • Има четири опции в долната част на екрана — Изпрати (Send), Получи (Get), Обмени (Swap) и Stake. Освен ако нямаш други планове за твоя CHANGE, натисни бутона Stake;
  • В горната част на екрана можеш да видиш полето за въвеждане на CHANGE количеството, което искаш да stake-неш. Под него е текущият ти staking баланс и натрупаните до момента награди. Една стъпка по-долу е прогнозираният APY. След като въведеш броя CHANGE токени, ще видиш таксите за мрежата и за обслужване в последните две полета;
  • След като натиснеш Approve бутона в долната част на екрана, ще бъдеш пренасочен към друг прозорец, защото трябва да одобриш първата стейкинг транзакция. Няма да са необходими допълнителни одобрения — стейкването се извършва с едно докосване на бутона Stake. Това е екранът, който ще видиш, след като докоснеш бутона Approve:

  • След одобрението трябва да финализираш процеса по стейкване чрез бутона Confirm:

NB: Ще бъде приложена малка такса за транзакция, която ще бъде приспадната от баланса ти в HYDRA, така че наличието на HYDRA в портфейла ти е задължително. Транзакцията за одобрение може да отнеме няколко минути, за да бъде завършена. Всеки закупил CHANGE от xChange.bg, който няма HYDRA в портфейла, попълнен в поръчката за покупка, ще получава бонус 1 HYDRA, която ще може да използва за стейкинг и транзакции. Количеството ще стигне за няколко транзакции, като при необходимост, потребителят ще трябва да закупи HYDRA, за да продължи да стейква и изпраща CHANGE.

След преминаването на стъпките по-горе ти вече си CHANGE hodler и staker, който е успял да влезе в ранните фази на проекта и да се възползва от огромни награди. С времето APY постепенно ще намалява, тъй като повече потребители ще stake-ват все повече и повече токени. Най-просто казано - най-бързите печелят най-много и най-продължително.

Важно е да отбележим и, че можеш да печелиш награда върху наградите си. Това може да се прави ръчно и толкова често, колкото желаеш, като използваш бутона Restake, но таксите за транзакция ще се прилагат за всяко завършено движение.

Последната стъпка е да наблюдаваш как броят на CHANGE токените ти расте и да се радваш, че си разбрал за проекта в зората му.

Ние ще продължаваме да те държим в течение за новостите около ChangeX, за да можеш да се възползваш от възможно най-много услуги в рамките на едно-единствено приложение.

Данните в тази статия са само и единствено с информативна цел и не представляват съвет, препоръка или предложение за търгуване на CHANGE, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущaта информация. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.