18,212,025 BTC

Чудите се дали е добър момент за покупка на Биткойн? Получавайте анализ веднъж седмично

добър момент за покупка на биткойн

Чудите се в коя посока отива цената на Биткойн? Регистрирайте се в xchange.bg и получете сигнал и кратък анализ от експерти веднъж в седмицата на посочения имейл.

 

Кракът анализ от 24 юли:

Цената на Биткойн се застоя на нива малко над 2700 долара, което е сигнал, че купувачите набират скорост и стойността се готви за скок. Техническите инструменти също показват, че има тенденция за покачване.
Ако все пак продавачите надделеят над купувачите, стойността на един Биткойн е малко вероятно да падне под 2400 долара, където се е формирало ниво на силна подкрепа.
Като цяло анализът на експертите отчита, че периодът на застой няма да продължи дълго и че Биткойн цената ще се приближи към рекордните си стойности от 3000 долара всеки момент.

 

Купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg, а вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл
 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.