18,212,025 BTC

Честит Рожден Ден на xChange.bg!

рожден ден подаръци криптовалути проценти кутии

Стани част от празника ни и спечели подарък по повод петата ни годишнина!

Както вече разбра, xChange.bg навършва 5 години през май 2022 г. През последната петилетка работихме усърдно, с ясна визия за услугата, която искаме да предлагаме. Смятаме, че постигнахме много заедно. Благодарни сме на всички наши клиенти, без които xChange.bg нямаше да е финтех компанията, която е в момента. Благодарни сме на всички доволни клиенти за положителните им отзиви и страхотните думи. Благодарни сме и на тези, които конструктивно ни критикуваха през годините и ни караха да се развиваме, за да предоставяме все по-добра, лесна и удобна услуга на българския потребител. 

И тъй като имаме рожден ден, освен да получаваме подаръци, обичаме и да раздаваме такива. А какъв по-добър повод от рождения ни ден, за да изкажем благодарността си и да раздадем подаръци? 

С други думи: Р-А-З-Д-А-В-А-Н-К-А! 

Включи се в играта, ако искаш да спечелиш един от подаръците. 

По повод рождения ни ден 25 късметлии ще получат 25 xChange кутии. 

Добрата новина е, че всеки може да се включи. Играта не е обвързана с покупко-продажба и обмяна на криптовалути на нашата платформа. 

Как да се включиш:

  • Последвай/харесай нашата Facebook страница или Instagram профил;
  • Отговори на въпроса в поста с играта;
  • Отбележи приятел, който има нужда да започне да спестява;
  • Можеш да участваш неограничен брой пъти, като всеки път тагваш различен човек.

А докато ние празнуваме 5, ти можеш да получиш 6, 7 или 8%. Ако не си чул за новата ни услуга xChange Boost, все още не е късно. Депозирай и печели на всеки час.

Повече информация за услугата можеш да получиш тук.